Köp Trikke

Trikke är det perfekta fordonet för dig som vill ta dig fram på ett enkelt, roligt och miljövänligt sätt. Den kraftfulla elmotorn tar dig fram i hastigheter upp till 18 kilometer i timmen och du tar dig fram smidigare än de flesta andra transportsätt. Genom sin unika carvingteknik kan du dessutom ta dig fram utan att använda eldriften, väldigt användbart om du (mot förmodan) skulle nyttja hela batteriets kapacitet.

Trikke klassificeras som en vanlig cykel vilket innebär att du får ta dig fram överallt där du får cykla. Det finns därför heller inga krav på förarbevis eller körkort.

Lätt att komma igång - Att köra Trikke kräver heller inga förkunskaper. De tre hjulen ger en stabilitet och säkerhet som gör att du snabbt och enkelt kan komma igång och iväg. Att du dessutom kommer upp en bit i luften på din Trikke hjälper dig att se och förutse trafiken.

Om Trikke eV5

Trikke Electric är ett trehjuligt elfordon som är designat för persontransport. Att köra Trikke är roligt, spännande och annorlunda. Men det är också effektivt, enkelt och säkert.

Trikke eV5

  • Hastighet: 18 km/h
  • Räckvidd: 35 km
  • Laddningstid: 4-5 timmar
  • Åldersgräns: 15 år

Intresserad av att köpa Trikke?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med mer information